BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Carolina Herrera Bad Boy

Količina: 100 ml

toaletna voda za moške

 

Pravila? Načela? Ustvarjate si jih le sami in moška toaletna voda Carolina Herrera Bad Boy pri tem ne bo nikogar pustila v dvomih. Junaška moč in pogum, ki ju izžareva ta dišava, bosta izvrstno dopolnjevala vašo uporniško dušo.

  • izrazita orientalska začimbna dišava, kot ustvarjena za večerno uporabo
  • dovršeno nasprotje ženske parfumske vode Good Girl
  • predstavljena leta 2019

 

Sestava dišave
Dišava Bad Boy vas bo popeljala skozi kompleksno čutno doživetje. Najprej vas bodo nagovorile njene drzne, a še vedno elegantne vrhnje note, izražene s kombinacijo grenivke in popra. Globoki, sladko dimasti vetiver in žajbelj začneta prihajati čedalje bolj v ospredje in iz dišave ustvarjata magnetno privlačnost. Na čutnem valu kakava in toplih tonov semen tonkovca bo dišava počasi izzvenela.

 

Zgodba dišave
Enako svojstvena kot zunanji videz stekleničke je tudi sama dišava Carolina Herrera Bad Boy, ki dišavno izraža dvojnost značaja modernega moškega. Po naravi k njemu sodita pogum in hkrati zapletenost, privlačna in zapeljiva.

Steklenička z edinstvenim dizajnom je absolutno nezgrešljiva. Oblika nevihtne strele poudarja značilnosti, kot sta moč in svojeglavost, ki jih dišava Bad Boy izžareva. Postala bo popoln dodatek vsakega nepredvidljivega in unikatnega moškega.

104,90 €

Zgornje note

grenivka, beli poper

Srčne note

vetiver, muškatna kadulja

Bazne note

fižol tonka, kakav

Vrsta dišave

orientalske, začimbne