BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Tiziana Terenzi Kirké

Količina: 100 ml

parfumski ekstrakt uniseks

 

Da si posladkate življenje, ne potrebujete vedno čokolade. Odlično vam ga bo osladil tudi, denimo, parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Gold Kirke, zahvaljujoč kateremu se boste počutili preprosto božansko. Kako bi se tudi ne – saj je poimenovan po grški boginji Kirki. Sladek sadni vonj parfumskega ekstrakta vam bo dal moč kakor čarobni napoj antične boginje. Gre za uniseks dišavo; če bo torej začela skrivnostno izginjati, si jo gotovo izposoja vaša boljša polovica.

  • tropska, sadna dišava
  • za čutne ženske in drzne moške
  • močna in izrazita dišava za vroče dni

 

Sestava dišave
Pustite se očarati vabljivim tonom sladke maline, sočne hruške in breskve, ki se v uvodu dišave mešajo z osvežilnim granatnim jabolkom in kislim črnim ribezom. Na te sadne akorde se naveže igriva šmarnica, za katero v baznih notah dišave nastopijo note tople sandalovine, nežne vanilje in omamnega belega mošusa. Prav tako, kot bi se ravno sprehajali po plaži, obliti s soncem.

 

Zgodba dišave
Parfum sta navdihnila grška boginja Kirka in čar Rima, kamor vas bo igrivo ponesel – samo za trenutek zaprite oči in počutili se boste, kot bi se sprehajali po njegovih romantičnih ulicah. Kirka je bila hčerka boga sonca, ki je znala pomiriti bogove in mešati čarobne napoje. Parfumski ekstrakt Kirké, ki je prav tako čaroben kot ti napoji, vam bo odprl pot do nepričakovanih odkritij. Razkošna steklenička podčrtava lepoto te dišave.

179,90 €
Izbranega izdelka trenutno ni na zalogi.

Zgornje note

pasijonka, breskev, malina, hruška, pesek, cassis

Srčne note

šmarnica

Bazne note

heliotrop, sandalovina, pačuli, mošus, vanilija

Vrsta dišave

sadne, cipresne