BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Paco Rabanne 1 Million Parfum

Količina: 100 ml

parfum za moške

 

Postanite eden edini – milijonski – med milijoni drugih. Kako to storiti, vam odkrije parfum za moške Paco Rabanne 1 Million Parfum. Pogumna, s soncem prežeta mešanica dišavnih sestavin je dovolj intenzivna, da se boste predali njenemu klicu stopiti na rob! Biti čezmeren!

  • čutno topla dišava z usnjenimi in cvetličnimi podtoni
  • za moškega, ki ga ni strah biti včasih predrzen in stopiti na rob
  • dišava je bila predstavljena leta 2020

 

Sestava dišave
V dišavi, ki je postavljena na nasprotjih, se meša kombinacija sladko omamne tuberoze s ščepcem soli in žametno toplim kašmirskim lesom. Poleg njih prihaja do izraza vonj usnja, ki se sprošča pod sončnimi žarki, dopolnjen s citrusi v ozadju. Izjemno kompozicijo zaokrožajo smolnati in borovi toni.

 

Zgodba dišave
Podobno kot veliko revolucionarnih odkritjih v zgodovini je tudi dišava Paco Rabanne 1 Million Parfum delno nastala po zaslugi naključja. Parfumar Quentin Bisch je namreč našel navdih v omamnem vonju, ki ga je čutil iz svoje usnjene torbe. Pri svoji vrnitvi z dopusta se mu je v njej razlila krema za sončenje in steklenička z vzorcem dišave rastline cistus. Nastala kombinacija se projicira tudi v tem čutnem parfumu.

Kako drugače kot najbolj sijoča, prav bogata zlata barva, ki je v steklenički tega močno zasvojljivega vonja ni možno spregledati. Zlat ulitek stopa naprej in 1 Million Parfum bo na vaši toaletni mizici vedno pripravljen odbijati sonce in izstopati ne samo na njej, temveč tudi na vas.

89,90 €

Sestava

sol, tuberoza, ambra les, usnje, sončni toni, smola, bor

Zgornje note

absolut vanilje

Vrsta dišave

Usnjene