BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Dolce & Gabbana Light Blue

Količina: 50 ml

toaletna voda za ženske

 

Naj vaše telo in misli objamejo topli žarki. Že ko prvič poduhate toaletno vodo Dolce & Gabbana Light Blue, se nenadoma znajdete na sicilijanskih plažah, polnih svežega vetriča in vročega peska. Prav tako pa v njej takoj prepoznate obljubo iskrive poletne noči.

 

  • sadno-cvetlična dišava z lesnimi akordi
  • za svobodne ženske, ki se ne bojijo izzivov
  • predvsem za tople poletne dni

 

Sestava dišave
Ena od glavnih sestavin toaletne vode je sicilijanska cedra, katere aroma spremlja celo dišečo sestavo. V zgornjih notah jo dopolnjujejo iskrivi akordi jabolka in nežne zvončice, v srčnih notah dišave pa se skriva šopek iz dekadentnega jasmina in nežne bele vrtnice, ki jo poživi svežina bambusa. Akordi aromatičnega limonovca se v baznih notah mešajo z živalskim mošusom in s čutnim akordom ambre.

 

Zgodba dišave
Dolce & Gabbana Light Blue vas prevzame s svojo energijo in čutnostjo. V tej živi, prijetno sveži in nevsiljivi dišavi se skriva esenca sončnega poletnega dne nekje v Sredozemlju. Zato se boste tudi na celini počutili, kot da se sprehajate po morski promenadi v južni Italiji. Skupaj z moško različico te iskrive toaletne vode pripoveduje zgodbo o moškem in ženski.

Toaletna voda Dolce & Gabbana Light Blue je ponosna lastnica kar nekaj nagrad. V času svoje razstave v Mestnem muzeju umetnosti v New Yorku si je prislužila naslov ene od prelomnih dišav tega stoletja.

67,90 €

Zgornje note

modra zvončnica, zelene jabolko, cedra

Srčne note

bambus, jasmin, vrtnica

Bazne note

limonin les, jantar, mošus

Vrsta dišave

sadne, cvetlične