BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Creed Aventus

Količina: 50 ml

parfumska voda za moške

 

V tej slavni nišni dišavi je združeno samo najboljše: skrbno izbrane sestavine, tradicija in izjemna kakovost izdelave. Parfumska voda Creed Aventus, ki sta jo skupaj izdelala oče in sin, je provokativna, moška in optimistična.

  • dovršena, sadna cipresna dišava
  • do izraza pride v toplem okolju
  • vsestranska in dolgo obstojna sestava

 

Sestava dišave
Zgornje sadne note so v domeni črnega ribeza, jabolka Calville Blanc in sveže bergamotke z ananasom. V srčnih notah so združeni suhi toni breze in pačulija z nežno čistočo vrtnice in jasmina. Bazne nota dišeče sestave je akord maha v kombinaciji s toplo vaniljo, mošusom in jantarjem.

 

Zgodba dišave
Parfumska voda slavi moč, uspeh in pogum. Navdih je dobila v dramatičnem življenju cesarja Napoleona Bonaparta, ki prav gotovo spada med najbolj zanimive moške v zgodovini. Dišava Creed Aventus odseva vojno, mir in ljubezen.

 

Vsaka dišava Creed je edinstvena
Blagovna znamka Creed v svojih parfumih uporablja visok delež naravnih sestavin. Nestanovitnost podnebnih in sezonskih pogojev pri pridobivanju sestavin vpliva na spremenljivost njihovih lastnosti, kot sta na primer aroma ali barva, to pa pogosto vodi do prefinjene spremenljivosti dišeče sestave in njene barve.

304,90 €
Izbranega izdelka trenutno ni na zalogi.

Zgornje note

ananas, bergamotka, črni ribez, jabolko

Srčne note

breza, jasmin, pačuli, vrtnica

Bazne note

jantar, mah, mošus, vanilija

Vrsta dišave

sadne, cipresne